Huippunopea netti koko taloyhtiöön kerralla meiltä

Taloyhtiönetillä surffataan koko taloyhtiö edullisesti ja nopeesti

Tarjoamme netin taloyhtiöille valokuituna taloyhtiölaajakaistana, jolloin netti maksetaan vastikkeessa. Taloyhtiönetti takaa kaikille asukkaille helpon, turvallisen ja tasavertaisen pääsyn internetiin, joka lisää taloyhtiön houkuttelevuutta ja helpottaa arkikäytäntöjä, kun jokaisen asukkaan ei tarvitse vastata omasta yhteydestään erikseen.

Taloyhtiönettimme eroaa yleisistä taloyhtiölaajakaistoista sillä, että meillä taloyhtiölaajakaistan yhteydessä tarjotaan koko taloon maksiminopeutta yhteydelle ja meillä ei ole lisänopeuspaketteja. Taloyhtiölaajakaistamme tyypillinen hinta on 9.90€/kk – 29.90€/kk/asunto 1000 Mbit/s vauhdilla.

Taloyhtiönettimme toteutetaan valokuidulla taloon ja jatketaan käyttäen taloyhtiön sisäverkkoa. Yhteys jatketaan asuntoihin valokuidulla, ethernetillä tai puhelinkaapelointia hyödyntäen. Sisäverkon tekniikka voi rajoittaa maksiminopeutta, mutta pyrimme tarjoamaan aina gigabitin yhteyttä, kunhan tekniikka sallii tämän.

Näin taloyhtiönetti saadaan teidän taloyhtiöönne

  • Tehkää myyntiimme tarjouspyyntö. Ilmoittakaa meille taloyhtiön koko, osoitetiedot ja yhteystietonne. Selvitämme saatavuuden ja saatte taloyhtiökohtaisen tarjouksen yhteydestä
  • Viekää tämä eteenpäin hallitukselle päätösasiana
  • Kun hankintapäätös on tehty, tehdään meidän kanssa sopimus ja sovitaan yhteyden käyttöönottopäivä. Taloyhtiön tulee määrittää laajakaistavastikepykälän, jotta saatte kustannuksen jaettua tasapuolisesti jokaiseen asuntoon.
  • Lähetämme kaikille asukkaille tiedotteet ja ohjeet palveluistamme
Pyydä tarjous